Czemu tak trudno znalezc Pare, ktora szuka Pana?

Tylko dla panów ..

Re: Czemu tak trudno znalezc Pare, ktora szuka Pana?

Postprzez parkabp on 04 Kwi 2009 20:30

* Raportuj ten post
* Odpowiedz z cytatem

Postprzez Andrzej1976wr on 11 Gru 2008 14:38
Trudno znaleźć? Wcale nie jest trudno. Dla wszystkich facetów, którzy szukają pary mam niezawodny przepis. Wyobraźcie sobie, że to Wy szukacie faceta dla Was i Waszej żony czy partnerki. Ale tak na serio. No i spróbujcie poszukać .Gdy już bedziecie bogatsi o te doświadczenia, z pewnością będzie Wam łatwiej spotkać i zrozumieć taką parę.

Proponuję też zrobić kilka normalnych zdjęć, na których wygladacie w miarę poważnie i otwarcie i nie robicie głupich min. Ja ktoś ma głupia gębę to niech postara się zrobic mądrą minę. zdjecia fiuta radziłbym nie wysyłać. Przeważnie o zdjecia fiuta proszą napaleni faceci którzy podszywają się pod pary, którzy sami mają kompleks małego członka, albo mają fantazje typu cuckold.
Aha no i ważna sprawa. Napiszcie coś o sobie. w normalnym tonie. Bez przechwalania się. Co robicie na codzień, Wasze zainteresowania. Szukacjcie jakiegoś wspólnego punktu. Im więcej o sobie napiszecie tym większa szansa że ktoś czytający zauważy jakieś podobienstwa i cechy które lubi w ludziach. Nie piszcie o tym jakimi to niewiadomo kochankami nie jestescie. Para szuka faceta który będzie współpracował, a nie konkurowal.
Moze komuś to pomoże co napisałem
Pozdrawiam

Andrzej1976wr

Dołączenie: 05 Gru 2008 12:13

* Prywatna wiadomość

mądre słowa piszesz!!
My szukamy pana i co? nic mniej niż zero mamy sprecyzowane wymagania i jesteśmy konkretni a wiadomości które dostajemy ? odpisujemy i nic a jak już to tylko na e mailach się kończy bo jak tylko chcemy spotkania w realu to nagle cisza. Tak jesteśmy parą szukającą pana bi i szukamy już kilka miesięcy i zadnego zdecydowanego nie ma a chętnych setki (PONOĆ!!)
parkabp
Ranga: Czytelnik

Dołączenie: 04 Kwi 2009 20:00

Postprzez kanapka33 on 18 Lis 2009 16:54

ja mógłbym spróbować ... ale mam kompleks małego ... :cry:

Dołączenie: 28 Maj 2009 08:17

Postprzez sirmar on 20 Lis 2009 13:36

parkabp...skąd jesteście?
sirmar
Ranga: Randkowy Zalotnik
Ranga: Randkowy Zalotnik

Dołączenie: 10 Cze 2008 13:28

Postprzez bitzer on 25 Cze 2010 14:17

Witam :)
Widzę że forum zdechło... ja to się zawsze obudzę gotowy jak wszyscy inni są już znudzeni... ehhh
Oczywiście rozumiem pary które mają problem - nie jest łatwo wpuszczać kogoś obcego do życia i łóżka. Ale też traktowanie wszystkich "singli" jak podejrzanych jest trochę krzywdzące.
Póki co więc okopuję się i czekam. Może w Małopolsce parki szukające facetów (chętnie bi) jeszcze nie wymarły...
Pozdrawiam
bitzer

Dołączenie: 25 Cze 2010 12:19

Poprzednia

Powróć do Męskie sprawy i tematy