Polecamy dobre strony:
> Ogloszenia towarzyskie
> Swingers Klub69
* Raportuj ten post
* Odpowiedz z cytatem
Re: Czemu tak trudno znalezc Pare, ktora szuka Pana?
Postprzez Andrzej1976wr on 11 Gru 2008 14:38
Trudno znaleźć? Wcale nie jest trudno. Dla wszystkich facetów, którzy szukają pary mam niezawodny przepis. Wyobraźcie sobie, że to Wy szukacie faceta dla Was i Waszej żony czy partnerki. Ale tak na serio. No i spróbujcie poszukać .Gdy już bedziecie bogatsi o te doświadczenia, z pewnością będzie Wam łatwiej spotkać i zrozumieć taką parę.
Proponuję też zrobić kilka normalnych zdjęć, na których wygladacie w miarę poważnie i otwarcie i nie robicie głupich min. Ja ktoś ma głupia gębę to niech postara się zrobic mądrą minę. zdjecia fiuta radziłbym nie wysyłać. Przeważnie o zdjecia fiuta proszą napaleni faceci którzy podszywają się pod pary, którzy sami mają kompleks małego członka, albo mają fantazje typu cuckold.
Aha no i ważna sprawa. Napiszcie coś o sobie. w normalnym tonie. Bez przechwalania się. Co robicie na codzień, Wasze zainteresowania. Szukacjcie jakiegoś wspólnego punktu. Im więcej o sobie napiszecie tym większa szansa że ktoś czytający zauważy jakieś podobienstwa i cechy które lubi w ludziach. Nie piszcie o tym jakimi to niewiadomo kochankami nie jestescie. Para szuka faceta który będzie współpracował, a nie konkurowal.
Moze komuś to pomoże co napisałem
Pozdrawiam
Andrzej1976wr
Dołączenie: 05 Gru 2008 12:13
* Prywatna wiadomość

Powróć do Męskie sprawy i tematy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość